Riz au poulet/gingembre avec ses champignons

Riz au poulet/gingembre avec ses champignons

Hello everybody, it's Louise, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Riz au poulet/gingembre avec ses champignons. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Riz au poulet/gingembre avec ses champignons is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They're nice and they look fantastic. Riz au poulet/gingembre avec ses champignons is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Riz au poulet/gingembre avec ses champignons, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Riz au poulet/gingembre avec ses champignons delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

Just in addition, the time it takes to cook Riz au poulet/gingembre avec ses champignons estimated approx 15 mins.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Riz au poulet/gingembre avec ses champignons using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

J'ai toujours dans l'esprit que c'est bien de manger équilibré et le poulet est notre meilleur ami pour notre ligne, en tout cas le mien (en plus d'être trop bon) 🤤

Ingredients and spices that need to be Get to make Riz au poulet/gingembre avec ses champignons:

  1. 2 filets de poulet
  2. 6 beaux champignons de Paris
  3. 120 g riz (basmati ou long, comme vous le souhaitez)
  4. Gingembre moulu
  5. 10 g Maïzena
  6. 1 CàS Vin blanc
  7. 1 CàC Sauce soja
  8. Sel et poivre
  9. Filet d'huile d'olive

Instructions to make to make Riz au poulet/gingembre avec ses champignons

  1. Faire cuire le riz en suivant les indications du paquet.
  2. Couper en petits dés les filets de poulet pour les faire revenir dans une poêle légèrement huilée.
  3. Saler, poivrer et saupoudrer le poulet de gingembre moulu (en fonction des goûts, vous pouvez couper quelques fines lamelles d'un gingembre entier à la place) et laisser dorer les morceaux de poulet pendant 5 mins ☺️
  4. Couper en lamelle vos beaux champignons et les incorporer dans le poêle avec un 20 cl d'eau, laisser cuire à couvert pendant 5 autre mins.
  5. Dans un petit bol, mélanger 3 CC d'eau à 10 g de Maïzena ☺️
  6. Ajouter à la préparation le mélange maïzena/eau, 1 CS de vin blanc puis 1 CC de sauce soja. Laisser chauffer le tout pendant 5 dernières petites mins 😅
  7. Servir ensuite la préparation avec votre riz préalablement égoutté et déguster 🤤 bon appétit 🙏

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have more natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you wish to serve a dish that uses fewer or more ingredients or is a little basically hot, you can make basic modifications to attain this objective. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you do not need to discover them but just if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a total overview to fast and very easy lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Make Quick Riz au poulet/gingembre avec ses champignons. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Tartines faciles